fredag 8 juli 2011

Mallorca

Mallorca är väldigt vackert. Vi bor i en (lite liten) lägenhet på femte våningen i ett hus med ganska stor pool, och utsikt över havet. Ganska nice.

Igår köpte vi en sån här liten praktisk usb-internet-sak, så att vi kan få internet när vi vill. Vi kommer ju stanna här så länge också, det gör ju ingenting om man tittar vad som har hänt i världen. :)

Vi har badat, och kollat in Palma snabbt, och dessutom hittat en enormt köpcentrum (om man skulle bli uttråkad någon dag...). Det är ganska hett, och med tanke på att det är så fuktigt i luften är det lite småjobbigt. Men då har vi ju som sagt en pool, och havet väldigt nära.

Imorgon planerar vi en liten trip med tåg upp till Sóller, på öns nordvästra sida. Där ska det visst vara en marknad. Ska bli mysigt att se lite av resten av ön.


Jag känner mig lite mesig, dock. I närheten där vi bor har vi en liten livsmedelsbutik, och de har en jättefin bakpulversförpackning och nån sirapsburk som är underbar, båda som det kliar i fingrarna efter... Sån är jag...


x

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar