söndag 5 augusti 2012

I'm no alien

Jag vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här. Fruktansvärt dålig. Jag har faktiskt en bra anledning till den nuvarande bristen på nya inlägg här, och det kallas värme. Och fukt, en jäkla massa fukt.
 Just nu är det ca +32°C och så pass mycket fukt i luften att jag inte skulle bli förvånad ifall jag skulle se en fisk simma förbi. Seriöst.
Vanligtvis ligger jag och dör i mitt rum om dagarna, under min bästa vän AC:n, eller går ut på upptäcksfärd (men besöker ofta tunnelbanetåg/livsmedelsbutiker/affärer etc. för lite AC och för att kunna andas ett tag).
Så jag skyller på det.

Jag har fått hämta mitt Resident Card nu, förresten. Det blev såklart inte ett Alien Regestration Card (som jag har velat ha sen jag var 15). Alltså vafan?
Varför ska de ändra system precis när jag kommer hit? Jag förstår verkligen inte... Det var skitsvårt att hitta till platsen där jag skulle hämta det också. Jag hade fått en dålig karta, som kan gå under namnet minimalistisk och felvisande. Den visade inte allt som fanns i verkligheten, och sånt kan ju liksom vara kul att ha med kan man tycka...
 Dessutom var det lokaliserat ute bland massa industrier och lastkajer och sådant som man kanske inte förväntar ligger bredvid en immigration bureau. Fast jag hittade det tillslut och allt gick väldigt smidigt.

Ja, förutom att jag inte är en alien då, då...

  Photobucket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar