söndag 2 september 2012

Making it my own

  

Jag har bott i Tokyo i lite över två månader nu, och jag har så smått börjat vänja mig med att jag faktiskt bor här nu. Dock har inte mitt rum riktigt kännts som mitt än, då nästan allt redan var här då jag kom hit. Därför har jag nu köpt till lite saker som är helt och hållet mina (varav allting säkert inte kommer kunna komma hem med mig heller). 
Mycket är köpt på ¥100-butiker, där alltig kostar ¥105 (ca 9 sek). Till exempel är burken med snäckor (från min tripp till Chiba) från en sådan butik. Detsamma med mina gröna galgar, då jag fick alla åtta för ynka ¥105. Vilket kap! 

Jag har också passat på att att mig ut till IKEA. Min kuddsituation upp tills nu har varit katastrofal. Den kudde som fanns i rummet när jag kom hit, om 'kudde' nu är ett värdigt ord för det jag fick, kan liknas mest vid en påse gryn. Något så mycket oskönt! Nu har jag däremot två fluffiga, vanliga kuddar istället, och egna lakan, plus en filt. Jag sover så mycket bättre nu alltså... 
Jag köpte mig också lite smått och gott som t.ex. en tekopp, då husets är väl lite väl använda vissa av dem, och lite som dom är. Jag ville ha en egen. 

Jag har ingen bild på den, men för ett tag sedan köpte jag en liten brödrost. Den är lite omogen dock, och tycker om att leka projektil med bröden, och skjuter därför ibland bort dem all världens väg. Om man bara håller ett öga på den dock, så brukar det bli väldigt bra rostat. Det blir ju betydligt mycket godare också, då mycket bröd här drar åt det menlösa hållet när det gäller smak. 


 ♡

2 kommentarer:

  1. Guuud vad mysigt! lägg upp fler bilder från ditt rum och från huset :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är ganska mysigt faktiskt, mitt rum har sin lilla charm. Resten av huset är dock lite... ja, sissådär. Men jag kan nog lägga upp någon bild på det. :)

      Radera