söndag 21 augusti 2011

London & SitC

Förra veckan spenderades i London. Underbart!
Jag och Lina åkte dit för att hälsa på Martina, och passade på samtidigt som den stora YouTube-gatheringen Summer in the City. Det var helt fantastiskt! Det var liksom en stor hög av människor som allihopa var lite konstiga, och udda som samlades i parker tre dagar i rad.
Man kunde träffa liter YouTube-celebs dessutom. Förutom Liam, och Dave, som var några av dem som arrangerade hela eventet, kom Phil, Tom och några från Sorted-gänget förbi. Och så Charlie såklart. Sötnöten!

Hela grejen var väldigt rolig, och jag skulle gärna åka dit nästa sommar också. Att "behöva" åka till London är ju inte så farligt heller.

När SitC var över, lullade vi runt i London och shoppade. Vi passade också på att gå på the Doctor Who Experience. En stor utställning om Doctor Who, där man först fick vara med på ett litet äventyr à la Doctor Who, för att sedan gå omkring bland outfits från serien, monster och en TARDIS.

Vi besökte också Brighton över dagen. Vi gick runt lite planlöst, shoppade och besökte ett gulligt litet kafé. Gulliga kaféen var överhuvudtaget ganska svårt att hitta i London, tycker jag. Antingen hade de bara mat, var skitdyra eller var typ Starbucks (som inte är dåligt, men "gulligt" passar liksom inte).

I London började jag också se The Nine Lives of Chloe King. En ganska gullig serie - och Alek är skitsnygg. Bara han är en anledning i sig att se den.
Dessutom är den första säsongen (som hittills är den enda) bara 10 avsnitt, så man hinner se den hur snabbt som helst.x


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar