fredag 14 januari 2011

Bullshit

Jag är inte på bra humör idag. Igår kväll såg jag på Twitter att de hade ändrat antalet stjärntecken. Enligt de "nya" stjärntecknen är jag Stenbock. Vafan, alltså?
Anledningen till att de ändrat zodiaken, är för att Jorden ligger visst inte exakt som den låg för 3000 år sedan, då de började med stjärntecken. Det är därför tecknet Ormbäraren kommit med också.

Det här är ingenting, som jag kommer att acceptera. Jag vägrar att vara Stenbock, då jag är en Vattuman i själ och hjärta. Jag förstår inte ens hur någon uttråkad astronom, tror att han kan göra såhär. För mig, är det här som när de sa att saker som läppsyl ger en cancer. Hur tror någon forskare eller astronom att de kan göra såhär? Jag förstår det verkligen inte.

För mig skulle det här vara som att jag helt plötsligt, utan förvarning, skulle vakna i en sjukhussäng och en läkare berättar att de märkte att man som högerhänt, egentligen inte använder den vänstra handen, så de tog sig friheten och amputerade den åt mig. Woho!

Jag tittade lite på Internet om det här, och det har visst varit med länge, ingen bara använder det. Så vi får hoppas att mänskligheten inte är så pass dum att det här nya tecknet införs "på riktigt".
I vilket fall kommer jag inte att använda det.x

4 kommentarer:

 1. Skicka länk så man kan se vad man är enligt det här "nya"! Jag kanske blir Vädur eller nåt nu, UÄK

  SvaraRadera
 2. Jag tror faktiskt att du fortsätter att vara fisk, din lyckost!

  Jag googlade bara "zodiac sign change" och tittade lite på det som kom upp.

  SvaraRadera
 3. Det heter astroLOG inte astroNOM... Shame on you!

  SvaraRadera
 4. Ja, men nu råkade det vara så att det var en astronom som kom på att Jorden inte var exakt så som den var för typ 3000 år sedan, annars hade jag ju skrivit astrolog.

  http://newsfeed.time.com/2011/01/13/horoscope-hang-up-earth-rotation-changes-zodiac-signs/

  SvaraRadera