lördag 8 januari 2011

Skolarbete

Jag har ägnat mig åt skolarbete idag. Just nu bygger jag ihop en portfolio på allt som jag gjort under hösten, och jobbar i InDesign. Själv tycker jag att det ändå går ganska bra. Visst, jag började lite sent, kanske, men inte för sent, och det är inte så svårt, egentligen. Det är bara själva jobbet som måste göras som är drygt. Portfolien ska vara på en ca 20-22 sidor (A3), och det ska dit bilder, texter etc.
Än har det inte blivit något allt för farligt meltdown (som typ då jag gjorde en barnfilm i Illustrator i trean. Satt uppe till tre natten innan för att få klart den. Jäkla Illustrator) än så länge, så jag är glad.

Vi städade också ut julen idag. Äntligen! Det är alltid lika trevligt, tycker jag. Det är ju inte det att jag ogillar julen, det är mysigt och så. Det är bara det att allt rött blir så tröttsamt, speciellt då vi bor i land där solen går ner vid 13-14-tiden. Det är ju bar så mörkt. Men, då man kan ta bort allt det där, och allt blir vitt och ljust (eller bara allt rött försvinner), blir det helt plötsligt mycket härligare.

Jag tycker om det.


x

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar