måndag 10 januari 2011

Jag har en crush

Så, nu kan det ju låta lite konstigt det här, men jag tror att jag har en liten celebrity crush. På Orlando Bloom.
Helt seriöst. Han är ju underbar! Såg precis filmen Troy, och hur gullig är han inte i rollen som Paris? Va? Han är så söt, och kan egentligen inte slåss, men är så söt. Och han klarar sig. Eller i Lord of the Rings? Han är en alv! Och i Pirates of the Caribbean? Hur charmig är han inte då?

Jag känner mig som en liten 12-årig flicka, men vadå? Han är ju bara så söt.x4 kommentarer:

 1. Seriöst... snälla. Paris är världens mest patetiska film"hjälte" efter Ivanhoe - han gör INGENTING! Han stjäl en annan killes fru så det blir krig, när han ska duellera för att försvara sin heder förlorar han men kryper tillbaka till sin brorsa som en ynkrygg, är typ för feg för att slåss i det riktiga kriget, och så är han den ENDA som klarar sig! Vilket as. I Sagan om Ringen var han bra, men POTC... nej, fy vad tråkig. Och han har bara ett ansiktsuttryck. Pinsamt, Madde!

  SvaraRadera
 2. Förlåt mig då, om jag tycker att män som kryper till sina storebröder, då de egentligen ska försvara sin heder, är lite småsöta då...
  Och Helena tyckte ju ändå inte om sin man i Sparta, och Paris flydde ju inte på en gång då Troja blivit invaderat, utan behövde hitta Breseis... Plus, han dödade ju faktiskt Akilles.

  SvaraRadera
 3. Han dödade Akilles på ren TUR!

  SvaraRadera
 4. Ja, och det var väl bra? Akilles var ju lite småjobbig. Himla diva.

  SvaraRadera