måndag 3 januari 2011

Jag tror att jag måste skaffa mig ett liv

Jag fick pyjamasbyxor i julklapp. De är mjuka och fina, men saken är den att jag inte kan sova i långbyxor, så vanligtvis drar jag bara på mig pyjamasbyxorna när jag vaknat och använder de istället som myskläder. Och det har jag gjort typ sen jul.
Det börjar dock kännas lite konstigt nu, som att jag är hemma, gör ingenting och bara går omkring i pyjamas hela dagarna. Det är inte som jag brukar göra. Jag klär alltid på mig innan frukost, alltid. Jag har inte ens en morgonrock. Så för mig, att gå omkring i en pyjamas i lite mer i en veckas tid känns väldigt underligt.

Jag gick nyss ut och hämtade posten, och för den lilla turen ville jag ju inte ta på mig några riktiga kläder, nej. Tänkte att det här skulle gå bra i vilket fall.
Så jag drog på mig ett par ballerina (för att jag är en rebell och går ut i sommarskor i -7°C) och min svarta kappa. Det var först när jag kom ut som jag märkte att min outfit kunde tas för morgonrock, pyjamas och tofflor. Som någon av de andra pensionärsgubbarna på gatan har, när de hämtar sin post.

Jag kände att det börjar bli dags att ta på sig riktiga byxor igen.x

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar