söndag 9 januari 2011

Snöäventyr

Just innan nyår beställde jag lite grejer från UrbanOutfitters och med tanke på att de skickar från England, samt nyårhelgen är det normalt att det skulle ta lite längre tid än vanligt. Hur som helst började jag undra var mitt paket var igår eftermiddag. Jag hittade en länk till att följa paketet, och då stod det att det var på "local depot awaiting collection". Det borde väl betyda att det kommit fram, tyckte jag, och for iväg till mitt vanliga utlämningsställe. Som självklart var stängt.

Idag tänkte jag att det var lika bra att testa så tidigt som möjligt (de öppnade 10), och jag hade ju ingen direkt avi, eller så. Så jag tänkte bara fara dit och hoppas på det bästa. När jag ska fara idag, ligger det ett tjockt lager ny, klibbig snö på backen. Jag oroar mig för en liten hög alldeles utanför uppfarten (jag borde veta bättre). Pappa är samtidigt ute och skottar, och säger att om jag ska köra, måste jag ha höga varv och vara försiktig etc. etc. Så far jag.
Jag kommer bara till backen på slutet av gatan, då jag fastnar. Japp. Jag kommer knappt upp alls, så jag tänker fara hem igen (hellre än att stå i backen). Då kommer jag inte tillbaka heller.

Så efter att ha stått och spunnit ett tag i snön, kommer en granne för att hjälpa mig. Han är väl 70+, och inte väl den starkaste. Men det är så gulligt. Sen kommer (tack och lov) en till (yngre) granne och hjälper mig, så att jag faktiskt kommer loss, och kan ta mig hem igen. Jag älskar mina grannar.

Väl hemma igen, tycker pappa att det är bäst att han kör, så vi genar över en cykelbana (för att slippa backen), och kommer iväg.

Nu är jag väldigt glad för att paketet faktiskt hade kommit också. Annars hade det ju varit lite surt.
Jag hade beställt lite annorlunda smycken och en ny plånbok, så nu är jag väldigt glad.


Jag önskar att jag bodde lite närmare UrbanOutfitters.x

1 kommentar:

  1. Såg att man kan kommentera nu! Då ska jag börja göra det ^^

    SvaraRadera