lördag 1 januari 2011

Happy New Year

Gott nytt år!

Nu är det 2010 och det känns så bra! Nu är vi på rätt sida av vintern! Nu är det snart över! :D
Eller ja... Det komemr i alla fall kännas mycket ljusare, och man kan äntligen slänga ut allt juligt med gott samvete. Jag tycker om julen, det är inte det, men efter den 25:e-26:e nånting, så är jag bara så less på allting. Då kan det bara få krypa tillbaka till de lådor de kom ifrån, och sen kan man peppa inför nyåret istället.

Den här julen började jag faktiskt tänka lite på hur jag vill ha mina jular i framtiden. Jag vill ha en gran som håller ett färgschema. Inget gytter av färger och udda saker, men enkelt i vitt, silver, ljusblått och glittrande saker. Det skulle vara fint. Ev. ett lite coolt träd som Jane Aldridge hade i år, även om det var lite kalt och tråkigt.
Jag har också tänkt på tomte. Skulle jag vara en hemsk människa om mina framtida barn inte fick besök av en tomte på julafton? Jag tycker bara att det är så obekvämt och maskerna är så hemska... Klart att mina barn skulle få ta del av att det finns en tomte, och att de skulle få paket, men inte att någon klär ut sig. Skulle man inte kunna köra som de gör i England (?) etc. att man lägger paketen under granen när ungarna somnat, och så har tomten varit där under natten? Skulle inte det fungera?x

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar